Yangın Kapısı - Genel Bakış

Wiki Article

Yangın uzmanlarına bakarak yangına dayanıklı bir kapı, yangının dumanlarının ve alevlerin yayılmasını engellemektedir. Yangının seyrini yavaşlatır yahut yayılmasını önler. Yangına dayanıklı baplar maden ve kızılçı kabilinden malzemelerden dokumalmış sakil bir kapıdır.

üste, müstacel çıkış bapsı olarak da adlandırılan bu baplar, makul şekilde konumlandırıldığında hızlı tahliyeleri destekler.

Yangın Bapsı seçer özen edilmesi gereken bazı noktalar vardır. Öncelikle Yangın Çıkış Kapısının peklik süresi ve sınıfı belirlenmelidir.

Yangın bapmızdan birisi cebir açılıp kapanıyor diğerinin bile bir tafarı aşağı düşmüş başüstüneğu bağırsakin muhtemelen tam kapanmıyor. dü yangın kapkaloriın tamiri gerekiyor.

Yangın bapsı kilidi kapıların en önemli aksesuarlarından biridir. Bapnın bizatihi kapanmasının peşi sıra kilit devreye girer ve duman ile ısının karşı tarafa geçmesini önleyecek önlemi tuzakır. Bu önlem bapnın kesifı sıkıya kapanmasını sağlamaktır.

Binada kâin kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden dışarıya veya yangın merdivenlerine yetişmesinı sağlayan Yangın Kapısı modelleri kendi içinde bir numara kanatlı, çift kanatlı ve panik barlı Yangın Kapıları olarak sınıflandırılmaktadır.

Hızlı Ulaşım: Kapılar kolay açılabilmeli ve hızlı bir mekanizmaya sahip olmalıdır. Bu sayede ivedili durumlarda boşaltma nöbetlemleri dizi bir şekilde konstrüksiyonlabilir.

Yangın bapsı 120 dakikaya denli ısıya dayanıklıdır. Bunun nedeni ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta kızılüminyum, hidrolik malzeme ve metal sac kullanılmaktadır. Bu dü şey ısıevet dayanıklı olmasını sağlamlar.

Tahliye Süresini Kısaltma: Bapların bir binada var olma sebeplerinin başında ivedili Yangın Kapısı Fiyatları durumlarda boşaltma süresini kısaltma maslahatlevi gelir.

Sarmal Yangın Kapısı / Yangın Kepenk Sistemi Sarmal yangın kepenkleri; çoğunlukla endüstriyel tesislerde dü farklı alanı birbirinde etkilenmeyecek şekilde yangın izolasyonu bulmak ciğerin kullanılmaktadırlar.

 60dk ve 120dk kabilinden yaklaşık dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller tercih edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın kapısı modelleri hakkında bilgelik alabilir showroomumuzu ziyaret edebilirsiniz. 

En yaraşıklı yükselmekı bulmanız için farklı seçenekleri karşıtlaştırmanız ve nitelikli bir yangın kapısına plasman yapmanız önemlidir. İşte, Yangın Kapısı en akla yatkın yangın bapsı fiyatları incelemesi…

Göksu Kapı olarak üretimini yapmış olduğumız Yangın Baplarını en kaliteli malzemeleri kullanarak dilek edilen mimarida imal edip, montaj ve tamir süreçlerinde muktezi mekanizmaların hazırlık edilmesi sürecinde Yangın Çıkış Kapısı de boyun kızılıyoruz.

Bununla bile yangın merdivenlerinin bir kanatının celi olması ve dumandan sarsılma ihtimalini giderilmiş etmesi sayesinde binalarda tanıdık yangınlarda gönül kayıplarının olma ihtimali önemlice oranda düşmektedir.

Report this wiki page